Hidroizolatii terase bloc in Bucuresti

Firma de constructii, executam lucrari de hidroizolatii si termoizolatii la terasele de bloc si alte imobile. Executam hidroizolatii terase, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii hale industriale si alte hidroizolatii.

Pentru Asociatiile de Proprietari oferim conditii financiare avantajoase, sistem de rate si bonusuri.
Tipuri de lucrari:
  • Hidroizolatie terasa bloc 
  • Hidroizolatii terase circulabile si terase necirculabile 
  • Hidroizolatii hale industriale 
  • Hidroizolatie acoperis 
  • Hidroizolatii fundatii 
  • Termoizolatii blocuri 
  • Hidroizolatii piscine 


Oferim un discount special pentru clientii care ne-au gasit pe internet si comision pentru fiecare lucrare oferita. Contactati-ne astazi sa cunoasteti oferta noastra. Pentru Asociatiile de Proprietari oferim cel mai avantajos sistem de rate. Apasă aici pentru : CERERE DE OFERTA

29 de comentarii:

  1. Firma de construcții, executam lucrări de hidroizolatii terase în București și în zonele limitrofe.
    Contactați-ne pe sait: www.hidrocon.3x.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Cautam echipe de hidroizolatori. Se executa lucrări de hidroizolatii terase bloc, hidroizolatii la case noi, hidroizolatii la fundatii, hidroizolatii si termoizolatii cu polistiren. Transmiteți datele Dvs. de contact ca răspuns la acest mesaj, precum si cateva date despre activitatea desfășurată. Va mulțumim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Firma de construcții, executam lucrări de hidroizolații terase în București și în zonele limitrofe.
    Contactați-ne pe sait: Hidroizolatii terase

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,
    asociația din care fac parte are probleme cu terasa blocului. Cat durează o lucrare de refacere a izolatiei la terasa blocului si dacă se poate face în perioada aceasta a anului? Menționez ca sunt aprox. 350 mp.

    RăspundețiȘtergere
  5. O lucrare de refacere a hidroizolatiei la terasa blocului pentru suprafața menționată de dvs poate dura aprox 2 săptămâni. Pentru hidroizolația terasei blocului, va recomandam sa programați execuția în perioada Aprilie - Septembrie.

    RăspundețiȘtergere
  6. când sunt probleme cu terasa blocului, la multe asociații, oamenii se trezesc sa facă lucrările de reparații doar atunci când încep ploile....

    Aceste lucrări de hidroizolatii se pot executa doar în acea perioada a anului când ploile sunt reduse, preferabil vara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut,
    In cat timp se executa o reparație la o terasa de bloc. Menționez ca terasa este acum hidroizolata cu carton vechi, nu a mai fost izolata niciodată. Sunt aprox. 400 mp. Ma interesează si care sunt variantele de execuție, sau dacă hidroizolația se poate face în mai multe straturi. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut Cristi,
    O astfel de lucrare de hidroizolatie poate dura pana la 2 săptămîni. Va recomandam o varianta de execuție in doua straturi, avînd in vedere ca terasa nu a mai fost izolata pana acum. Oricum, o părere va putem oferii numai după ce vedem cum arata terasa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Care este pretul izolatiei pe metru patrat si ce materiale folositi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In funcție de sistemul de hidroizolație ales şi de suprafață executată, prețul poate varia. Astfel o lucrare de hidroizolație se poate executa începând de la 33 lei/mp și poate ajunge până la 95 lei/mp pentru o hidro-termoizolație.

      Ștergere
  10. Buna ziua,
    daca se doreste efectuarea unei lucrari de hidroizolatie terasa de bloc in luna noiembrie, cand temperatura exte de maxim 17 grade. ce riscuri exista. in ce procent va rezista lucrarea?
    va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hidroizolator particular7 ianuarie 2015 la 05:10

      Buna ziua, Nu sunt riscuri, lucrarea se poate executa si in luna noiembrie, dar si in decembrie, daca nu avem precipitatii.
      Totusi perioada propice pentru executarea lucrarilor de hidroizolatie, refacerea hidroizolatiei existente, etc, este din primavara pana toamna.

      Ștergere
  11. Buna ziua,
    ce riscuri sunt la o lucrare de hidroizolatie terasa bloc, executata in luna noiembrie cand temepraruta maxima pe timpul zile este de 17 grade? In ce procent cerdeti ca va rezista lucrarea?
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucrarea va rezista 100 % chiar si la o temperatura de - 5 grdC. Vă aşteptăm cu cererea de ofertă.

      Ștergere
  12. Buna ziua,
    Lucrarea se poate executa in aceasta perioada fara probleme. Singura conditie este sa nu avem precipitatii. Membranele hidroizolatoare profesionale se pot aplica si la temperaturi mai scazute.

    RăspundețiȘtergere
  13. buna seara,
    ma interesează pentru anul 2014 când se pot începe lucrările de hidroizolatii. La noi la asociație cineva s-a trezit sa execute acum lucrarea pe bloc. Eu cred ca nu este indicat in anotimpul rece, ci mai târziu, din aprilie sau mai. dumneavoastră ce spuneți?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hidroizolator particular7 ianuarie 2015 la 05:12

      Corect, hidroizolatia trebuie sa fie executata incepand cu luna aprilie.

      Ștergere
  14. Salut,
    Perioada propice pentru executarea lucrărilor de hidroizolații este Aprilie-Septembrie, dar dacă sunt probleme, iar pentru a limita pagubele provocate proprietarilor de la ultimul etaj este necesar sa se intervină, atunci se pot găsi soluții și pentru a se hidroizola in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
  15. buna seara,
    ma intereseaza o hidroizolatie la o terasa de bloc din Bucuresti, Sector 6. Cum se poate hidroizola terasa blocului, in ce conditii de plata? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna seara,
    Hidroizolația la terasele de bloc se poate executa cu membrane bituminoase, pe baza de poliester, într-un strat sau in doua straturi, cu o garanție a lucrărilor ce poate varia intre 5 ani si 15 ani, in funcție de membranele folosite.
    De asemenea, plata lucrărilor de hidroizolatie se poate face si in rate, in funcție de posibilitățile beneficiarului.
    Va rugam sa transmiteți solicitarea dumneavoastră pentru execuția lucrării de hidroizolație pe adresa de email hidroizolatie@gmail.com sau mai ușor, folosind formularul de contact din pagina "Cerere de oferta"

    Așteptăm mesajul dumneavoastră!

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua, in anul 2015 cand se pot incepe lucrarile de hidroizolatii la terasele de bloc? de fapt noi vrem si termoizolatie la terasa pe langa hidroizolatie. In momentul de fata avem pietris si dale pe terasa. Probabil trebuie decopertate dalele si nisipul. Astept raspusnul dvs.

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca vremea permite , reparația terasei se poate executa si acum. In cazul dumneavoastră, având in vedere ca se dorește și execuția lucrării de termoizolatie, pe lângă cea de hidroizolație, este indicat sa începeți lucrarea din Aprilie-Mai.

    RăspundețiȘtergere
  19. Salut, ma interesează sa facem reparația la terasa blocului. Nu știu cum se procedează, acum pe terasa avem pietriș mare și dedesubt probabil carton bituminos vechi in mai multe straturi. Probleme avem mai mult in zona scurgerilor pluviale, dar la un apartament si pe margine, unde este aticul.
    Nu s-a mai făcut niciodată hidroizolatia la terasa blocului, dar dupa aceasta iarna avem mai multe probleme și trebuie refăcuta.

    Va rog sa-mi propuneți o varianta buna, cu membrana lichida poliuretanica, sau cu membrana hidroizolatoare lipita la cald, cu un strat sau cu doua straturi hidroizolatoare, Cum considerați ca este mai bine. Trebuie sa renunțam la pietriș, sau putem păstra pietrișul existent. Ce rol are acest pietriș?

    Aștept propunerile dumneavoastră pentru refacerea hidroizolației la terasa blocului.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua,firma noastra va ofera o gama larga de servicii pe langa termoizolatii,hidroizolari,termo-hidroizolati terase,ne ocupam:placari gresie,faianta,finisari glet,zugraveli,tencuieli,placari cu piatra naturala.avem preturi avantajoase si garantie.asteptam solicitarile dvs la nr de tel:0754.

    RăspundețiȘtergere
  21. Având in vedere cele prezentate de dumneavoastră, pentru reparația terasei , va recomandam o varianta de hidroizolație in doua straturi de membrana bituminoasa și păstrarea pietrișului, pentru ca are rol termoizolant și de protecție a hidroizolației. De asemenea trebuie intervenit asupra scurgerilor pluviale, chiar înlocuirea acestora.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua, pentru refacerea hidroizolației pe o suprafata mica, doar un apartament, putem primi o oferta. Sunt aproximativ 80 mp, hidroizolatia hidroizolatia este doar la apartamentul meu. De asemenea, daca se face lucrarea ma intereseaza si ce garantie oferiti.

    RăspundețiȘtergere
  23. Firma hidroizolatii terase8 martie 2015 la 23:20

    Da, putem efectua lucrarea de hidroizolație pentru apartamentului dvs. Lucrarea de hidroizolatie se va executa pe o suprafata mai mare decat a apartmentului dvs, astfel încât sa putem acorda garantie. Va rugam sa ne transmiteti un numar de telefon sau o adresa de email, folosind formularul de contact si veti primi oferta noastra de pret pentru lucrarea de hidroizolatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ce zona aveti lucrarea daca nu ati rezolvat

      Ștergere
  24. Mai este de actualitate refacerea terasei ?? daca mai este sunati la tel. 0763/.... irinel

    RăspundețiȘtergere